Art nr. 7640164670089

Viliv S Conceal the Dark Spots Skin Brightening Serum Pigmentvlekken 30ml

  • Zonder parabenen
  • 100% veganistisch en glutenvrij
  • Beste Zwitserse kwaliteit

Viliv S Conceal the Dark Spots Skin Brightening Serum Pigmentvlekken 30ml

Art nr.7640164670089

Viliv S Conceal the Dark Spots Skin Brightening Serum.

Bij leeftijdstoename heeft de huid de neiging om oneffen tinten en pigmentvlekken als gevolg van UV-stralen en vrije radicalen zichtbaar te maken. Dit serum verheldert de teint en vermindert ouderdomsvlekken. Uit verschillende tests is gebleken dat hyperpigmentatie met wel 50% wordt verminderd.

Gebruik: Breng het serum 's ochtends en 's avonds aan op een schone huid. De producten kunnen perfect met elkaar gecombineerd worden.

Merkinformatie

De Zwitserse producten van Viliv hebben voor 1 huidprobleem, 1 oplossing. De huidverzorgingsproducten gaan de uitdaging aan met ieder uniek huidprobleem.

Viliv: best of the best

De producten van Viliv worden allemaal gemaakt in Zwitserland. De producten zijn gebaseerd op de ervaringen van Dr. Felix Bertram. De producten zijn vrij van parabenen, minerale olie en kleuren. De producten zijn 100% vegan, gluten-vrij en niet getest op dieren. De producten moeten voldoen aan hoge eisen en bevatten speciaal geselecteerde ingrediënten. Zo wordt 1 huidprobleem opgelost met slechts 1 product.

Dr. Felix Bertram

Dr. Felix Bertram is het gezicht achter het merk Viliv. Hij is een arts in een van de grootste praktijken voor dermatologie en plastische chirurgie in Zwitserland. Hij kent als geen ander de behoeften van de huid. Felix richt zich alleen op hetgene wat essentieel is. Hij vond in zijn zoektocht naar de producten niet hetgenen wat op deze essentie aansloot. Omdat Felix vindt dat veel verzorgingsproducten onnodige ingrediënten bevatten, ging hij aan de slag met het opzetten van een eigen verzorgingslijn. Viliv staat voor optimale efficiënte en actieve ingrediënten.

VILIV PRODUCTEN BIJ HBB24

HBB24 heeft een uitgebreid assortiment Viliv producten. Of u nu op zoek bent naar een crème, mousse, serum of meer, u vindt het bij ons. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!