Art nr. 3595896008249

T.LeClerc Gezicht Poudre Libre Dermophile Losse Poeder 05 Camélia 25gr

  • Het Franse make-upmerk sinds 1881
  • Een uitzonderlijke rijstpoeder
  • Retro vintage zilveren poederdoos

T.LeClerc Gezicht Poudre Libre Dermophile Losse Poeder 05 Camélia 25gr

Art nr.3595896008249

Poudre Libre Dermophile 05 Camélia. Een zeer lichte beige kleur met een tintje abrikoos. Benadrukt een bleke tint. De losse poeder is het meest bekende product van het merk T.LeClerc. Heeft een extreem lichte textuur, geeft een natuurlijk mat effect en egaliseert. De huid kan ademen en blijft flexibel. Er is een breed assortiment aan verschillende tinten, voor iedere huidskleur een passende tint!

Merkinformatie

T.LCLERC dankt zijn merknaam aan Théofile LeClerc, een apotheker in de jaren 1880, liefhebber van kunst, die ook experimenteerde met het maken van schoonheidsproducten en cosmetica. Hij ontwikkelde de losse gezichtspoeder op basis van rijstpoeder. Deze poeder is er tegenwoordig voor iedere huidskleur. De poeder matteert en is verkrijgbaar in 14 verschillende tinten. De verpakking van de poeders is geïnspireerd op de oude apothekersdoosjes. Het Franse make-up merk T.LCLERC is een eeuwenoud merk dat aandacht geeft aan de unieke schoonheid van de vrouw.

T.LECLERC biedt tegenwoordig een complete make-up lijn voor gezicht, ogen, lippen en nagels. Mooie natuurlijke lipsticks, verzorgende mascara’s, hypoallergene nagellak en nog veel meer.

T.LECLERC PRODUCTEN BIJ HBB24

HBB24 heeft een uitgebreid assortiment T.LECLERC producten. Of u nu op zoek bent naar een luxe producten voor gezicht, lippen, nagels of ogen, u vindt het bij ons. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!