Art nr. 8005610423890

System Professional Luxeoil Emulsion Emulsie Alle Haartypen 50ml

  • Herstellen, te zuiveren & energie te geven
  • Geïnspireerd door moleculaire huidverzorging
  • Natuurlijke lipidenbalans

System Professional Luxeoil Emulsion Emulsie Alle Haartypen 50ml

Art nr.8005610423890

System Professional Luxeoil - Emulsion. De emulsie voedet het haar tot in de kern. Het haar wordt verrijkt en voelt langdurig soepel aan met lichtgewichte verzorging. Geschikt voor alle haartypen. Gebruik: Het haar met shampoo wassen. De tube goed schudden, de nozzle omlaag houden en in 5 secties rechtstreeks op handdoekdroog haar aanbrengen. In het haar masseren totdat het volledig is geabsorbeerd. 5 -10 minuten in laten trekken. Emulgeren en grondig uitspoelen.

Merkinformatie

System Professional biedt een breed assortiment hoogwaardige producten die jouw haar reinigen, herstellen en energie geven.

SYSTEM PROFESSIONAL HAARVERZORGING

Bij System Professional geloven we dat jouw haar net zo uniek is als jouw vingerafdruk. Door een diagnose van jouw haar – een proces dat we EnergyCode Mapping noemen – kunnen we uit meer dan 174 miljoen combinaties voor elk individu een unieke EnergyCode voorschrijven.

De unieke en gepersonaliseerde EnergyCode™ geeft aan welke verzorging het haar nodig en bestaat uit een combinatie van producten uit de verschillende lijnen van System Professional. Wil je weten welke EnergyCode bij jou past? Ontdek het hier >

De producten van System Professional bevatten het EnergyCode™ complex, een technologie die is bedoeld om de natuurlijke lipidenbalans van het haar te herstellen en de keratine te beschermen. Het resultaat is haar dat als herboren aanvoelt, zichtbaar gezonder is en beter reageert op aanraking, styling en kleuring.

De producten van System Professional zijn onder te verdelen in 4 pijlers.

Derma

Balance en Purify producten zijn ontwikkeld voor een gezonde hoofdhuid.

Forma

Hydrate, Volumize en Smoothen producten ondersteunen de natuurlijke vochtigheidsgraad, textuur en vorm van het haar. Deze producten geven optimale haarenergie aan alle haartypen.

Fibra

Color Save, Repair, Luxeoil en Solar producten reconstrueren de haarvezel en beschermen het tegen invloeden van buitenaf.

Extra

High performance producten die voor diepe haartransformatie zorgen en Salon exclusieve producten voor een professionele salonservice.

Wij zijn een erkende verkoper van System Professional EnergyCode™ en nemen regelmatig deel aan educatieve activiteiten om de klanten in onze salon, Groote Markt 14, 4524 CD Sluis optimaal van advies te voorzien, services toe te passen en producten te verkopen.