Wide Society

Welkom in de wereld van Wide Society. Een wereld gemaakt van:

12 artikel(en)

Wide Society

Welkom in de wereld van Wide Society. Een wereld gemaakt van:

CREATIVITEIT met de twee meesterparfumeurs en 6 Absolus de Parfum, de mooiste concentratie die er is.

ECOLOGISCH VERANTWOORD 100% biologische alcohol, natuurlijke grondstoffen, katoen, glas, aluminium, hout en karton met een FSC-oorsprong, recyclebare en gerecyclede componenten.

AUTHENTICITEIT geen glimmend goud, geen glinsterende kunststof, geen kristallen die diamanten kopiëren maar 100% navulbare gelakte flessen met een subtiel met de hand gemaakt print, stuk voor stuk. 0% nep, 100% gebruiksvriendelijk en MADE IN FRANCE.

REIZEN zoals de flessen en de reissets, praktisch en eenvoudig maar altijd verfijnd.

DE GEUREN VAN WIDE SOCIETY

ACQUA TRAVELIS: De anti-jetlaggeur na uren en uren reizen. Een zen-ruimte voor je zintuigen! Een opbeurend vleugje om opnieuw te verbinden. Omdat we het nodig hebben!

NIGHT TRAINAls een romance schuift de geur over je huid, altijd dichterbij, warmer en sensueler. Er kan van alles gebeuren ... Een parfum met een extreme sensualiteit.

NUBESEen griezelige wandeling, een vleugje zuurstof in een fles. We wandelen op wolken, luchthartig, we dwalen met een vrije geest! Geïnspireerd door een reis in een mythische Argentijnse trein met dezelfde naam (El Tren a las Nubes), creëerde Emilie een zoete maar verfijnde parfum, te beginnen met de engelachtige met kruiden en licht muskusachtige tonen, langs de Iris, de weelderige, naar ga naar de Mirre met warme en balsemachtige tonen.

SUITE #6Het magische moment, bijna zonne-energie, na de beroering van de dag dat we de deur van onze hotelkamer openen ... Eindelijk!

SIGN OF TIMES: We willen ons alemaal thuis voelen, zelfs aan het eind van de wereld! Een cocktail van Grapefruit, Sage, Cashmere Wood, Libanon Cederhout op een bedje van Amber, Wierook en Musk.

UP IN THE AIRDe subtiele en bedwelmende geur van leer ...   Alsof u wegzakt in een klassieke en comfortabele clubfauteuil.

WIDE SOCIETY PRODUCTEN BIJ HBB24

HBB24 heeft een uitgebreid assortiment Wide Society producten. Of u nu op zoek bent naar een luxe geur voor hem, haar of voor op reis, u vindt het bij ons. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!