Frizz Dismiss

De haarverzorgingsproducten van Redken Frizz Dismiss met duurzaam geproduceerde Babassu-olie, in recyclebare verpakkingen, hebben een heerlijke geur. De Frizz Dismiss producten biedt frizz bescherming voor ieder haar type in ieder klimaat.

6 artikel(en)

Frizz Dismiss

De haarverzorgingsproducten van Redken Frizz Dismiss met duurzaam geproduceerde Babassu-olie, in recyclebare verpakkingen, hebben een heerlijke geur. De Frizz Dismiss producten biedt frizz bescherming voor ieder haar type in ieder klimaat.

Of je je nu in een droog of vochtig klimaat bevindt, Frizz Dismiss zorgt voor de ultieme haarverzorgingsproducten. Redken Frizz Dismiss shampoo, conditioner en oliën zorgen voor zachte, voedende verzorging die geschikt is voor alle haartypes, inclusief gekleurd en frizz haar.

Frizz Dismisslijn bevat nu twee klimaatbeschermende oliën. Deze oliën zijn bedoeld om specifieke soorten frizz te bestrijden.
- de Anti-static Oil Mist. De olie kan worden gebruikt op nat of droog haar als een touch up spray om statisch haar en fly-aways onmiddelijk. Perfect voor een droog klimaat.
- de Instant Deflate Oil-in-Serum. De olie biedt tot 24 uur per dag bescherming tegen frizz en vochtigheid en is dus top in een vochtig klimaat. Ook maakt het zwellingen en ongewenst overtollig volume onmiddellijk glad!  

Frizz oftewel pluis is één van de meest voorkomende haarproblemen. Frizz kan het gevolg zijn van meerdere factoren en die hebben allemaal een andere behandeling nodig. Het weer is de meest bekende oorzaak van frizz haar. Sommige haartypen krijgen frizz haar door vocht, waardoor het haar gaat pluizen en ongewenste krullen gaat vormen. Bij droog, niet-vochtig weer kunnen sommige haartypes last krijgen van statisch of broos haar. De duurzaam en ethisch verantwoorde Babassu olie zorgt voor de bestrijding van frizz, door het haar te hydrateren en het een glans te geven.

Producten van Redken Frizz Dismiss

Frizz Dismiss Shampoo
Sulfaat vrije shampoo reinigt het haar op milde wijze. De shampoo zorgt voor frizz-controle en een optimale gladheid. Met Babassu olie om het haar handelbaar te maken.

Frizz Dismiss Conditioner
Zorgt voor frizz-controle, ontwarring en glans. Biedt bovendien voeding en betere handelbaarheid van het haar.

Frizz Dismiss Smoothing Treatment Masker
Het Smoothing Treatment Masker van Frizz Dismiss biedt intense voeding voor breekbaar, onhandelbaar en frizzy haar.

Frizz Dismiss Instant Deflate Oil-in-serum
De spray van Frizz dismiss is geschikt voor alle haartypen en verwijdert staticiteit, fly-aways en verbetert de frizz-controle en glans.

Frizz Dismiss Anti-Static Oil Mist
Het serum maakt het haar direct glad zonder zwaar te maken

Redken Frizz Dismiss Rebel Tame
Rebel Tame is een control cream die zorgt voor een intense gladheid, frizz-controle en hittebescherming.

Ingrediënten Redken Frizz Dismiss

De producten van Redken Frizz Dismiss bevatten een aantal hoofdingrediënten om het haar handelbaar te maken.

-          Babassu Olie:  een duurzame en ethisch verantwoorde olie om het haar te hydrateren en glans te geven. Babassu Olie is een duurzaam alternatief voor palmolie

-          Aquatoril zorgt voor optimale gladheid en helpt het haar beschermen tegen vochtigheid.

-          Braziliaanse pracaxi-olie versterkt de haarvezel, vermindert volume dat veroorzaakt wordt door frizz en zorgt voor zacht en glanzend haar.