L'Occitane

L'Occitane maakt schoonheidsproducten en parfums van hoge kwaliteit. De producten zijn geïnspireerd op de mediterrane levensstijl en ontwikkeld volgens de principes van de aromatherapie.

99 artikel(en)

L'Occitane

L'Occitane maakt schoonheidsproducten en parfums van hoge kwaliteit. De producten zijn geïnspireerd op de mediterrane levensstijl en ontwikkeld volgens de principes van de aromatherapie.

L’Occitane bij HBB24

HBB24 verkoopt verschillende productlijnen van L’Occitane. Voor haar producten gebruikt L’Occitane meer dan 300 plantaardige ingrediënten. Een kwart daarvan is biologisch gecertificeerd. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd op hun efficiëntie en hun vermogen om uw huid de voedingsstoffen te geven die ze nodig heeft om mooi te zijn.

Bestel uw L’Occitane producten op werkdagen voor 17.00 uur, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!

L’Occitane is milieuvriendelijk en het liefst biologisch

L’Occitane gebruikt het liefst natuurlijke ingrediënten. Ze maakt bijvoorbeeld gebruik van plantaardige oliën in plaats van minerale oliën, omdat die het best worden opgenomen door de huid. Soms is het voor de optimale veiligheid van een product belangrijk om synthetische moleculen toe te voegen. Dat doet L’Occitane alleen als er echt geen ander alternatief is.

Bewust met verpakkingen

Voor de verpakking van de producten kiest L’Occitane voor de minst vervuilende of voor gerecyclede materialen. Ze ontwerpt verpakkingen die makkelijk gerecycled kunnen worden en biedt steeds vaker eco-navullingen voor hygiënische producten.

Wist u dat…

● L’Occitane de bladeren plukt in de ochtend en ze diezelfde avond nog distilleert om al hun werkzame stoffen eruit te halen?
● 1 hectare planten ongeveer 4 ton bladeren oplevert, of 8 kg essentiële olie?
● De bijnaam van de verbenaplant "bezweringskruid" was? Het was de favoriete plant van de magiërs die vroeger liefdesdrankjes brouwden. Een andere bijnaam voor verbena is "kruid tegen alle kwaaltjes".
● L'Occitane veel investeert in onderzoek? Het merk heeft een eigen onderzoekslaboratorium voor natuurlijke cosmetica en een eigen fabriek in het hart van de Haute-Provence, in Manosque.
● L’Occitane letterlijk Provençaals betekent? Dat is een verzamelnaam voor een aantal streektalen die ze spreken in Zuid-Frankrijk. Het taalgebied van deze streektalen wordt Occitanië genoemd.
● L'Occitane momenteel 2000 winkels heeft over de hele wereld?!