Initio

Wat als je instincten werden geleid door je reukvermogen en leiden naar nieuwe avonturen?

6 artikel(en)

  • Snelle levering en vanaf €40,- geen verzendkosten

  • Professionele klantenservice

  • Veilig shoppen

  • Breed assortiment

  • Voor 17:00 besteld volgende dag in huis

Initio

Wat als je instincten werden geleid door je reukvermogen en leiden naar nieuwe avonturen?

INITIO tilt geuren naar nieuwe hoogten, met versterkte krachten die de verbeelding tarten. De wilde natuur en de wetenschap van feromonen smelten diep samen in de geuren en werken magisch.

The Absolutes and The Magnetic Blend zijn onzichtbare krachten die alleen of samen kunnen worden gedragen, INITIO-geuren wakkeren je instinct aan.

Dit is waar het allemaal begint .. want wat al langer werd vermoed is eindelijk bewezen ...de kracht van geur beïnvloedt onbewust ons gedrag.

Unieke geurmoleculen activeren ons onderbewuste. INITIO eert deze bovennatuurlijke en toch wetenschappelijke dimensie van geur door zijn creaties te infuseren met een mysterieuze kracht. INITIO creëert de moleculen van instinct om zijn ambitie te bereiken. INITIO maakt van de stilte van de essenties het luidruchtigste van de provocatie.

INITIO PRODUCTEN BIJ HBB24

HBB24 heeft een uitgebreid assortiment Initio producten. Of u nu op zoek bent naar een luxe geur voor hem, haar of zowel voor vrouwen als mannen(de unisex geuren), u vindt het bij ons. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!