Elizabeth Arden

"To be beautiful and natural is the birthright of every woman". - Elizabeth Arden

18 artikel(en)

Elizabeth Arden

"To be beautiful and natural is the birthright of every woman". - Elizabeth Arden

Miss Elizabeth Arden heeft een eeuw geleden de Amerikaanse schoonheidsindustrie gevestigd, ze was een legendarische vernieuwer en een onvermoeibaar ondernemer. ls geboren Florence Nightingale Graham reisde ze van het platteland van Canada naar New York City, waar ze in 1910 de eerste Red Door-salon op Fifth Avenue opende. Elizabeth Arden's fundamentele overtuiging was dat schoonheid geen verflaag mag zijn, maar een intelligente samenwerking tussen wetenschap en natuur om de mooiste natuurlijke rijkdommen van een vrouw te ontwikkelen. Ze leefde volgens haar mantra: "Mooi zijn is het geboorterecht van elke vrouw." Miss Arden creëerde huidverzorgingsproducten die de huid ten goede kwamen en niet maskeerden. 

Miss Arden was de eerste die oogmake-up introduceerde bij de vrouwen in Amerika en pionierde met het maken van de 'makeover'. Ze ontwikkelde de eerste beautyproducten op reisformaat en was de eerste in de cosmeticabranche die een team van reizende demonstranten en verkoopsters opleidde en uitzond. Tegen de jaren dertig had Miss Arden Red Door salons geopend in de meerderheid van de modehoofdsteden over de hele wereld. Door dit alles creëerde Miss Arden zowel een imperium als een nieuwe industrie. Haar ondernemersgeest en toewijding aan innovatie, kwaliteit en uitmuntendheid blijven de ziel van het bedrijf van vandaag.

ELIZABETH ARDEN  PRODUCTEN BIJ HBB24

HBB24 heeft een uitgebreid assortiment Elizabeth Arden producten. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!