Dermocrem

Dermocrem: Beschermt, Verzacht en Herstelt bij roodheid en irritatie van de huid. Hypo-allergeen en dermatologisch getest.

1 artikel(en)

Dermocrem

Dermocrem: Beschermt, Verzacht en Herstelt bij roodheid en irritatie van de huid. Hypo-allergeen en dermatologisch getest.

Wanneer te gebruiken?

Dermocrem is uw eenvoudige en doeltreffende middel wanneer u of iemand in uw gezin een huidklacht heeft die zachte verzorging nodig heeft. Dermocrem kan worden gebruikt ter verzachting en bescherming bij luieruitslag.

Hoe te gebruiken?

Breng bij elke luierwisseling Dermocrem aan van uw baby. Gebruik een klein beetje zalf en wrijf dit uit tot een lichte waas. Dermocrem plakt niet aan de luier en is uiterst makkelijk uit te smeren.

Luieruitslag

Luieruitslag is een alledaags verschijnsel bij baby’s en dit leidt vaak tot zeurderige en huilende baby’s. Eén op vier baby’s heeft wel eens last van rode billetjes. Alhoewel baby’s net als volwassenen een natuurlijke beschermende huidlaag hebben, kan de beschermende werking ervan sterk verminderen als de huid lange tijd vochtig blijft en gevoelig wordt door irritatie. Aangezien de billetjes van uw baby het grootste gedeelte van de tijd doorbrengen in een luier, is het geen verrassing dat veel baby’s rode billetjes krijgen ondanks alle pogingen om hen hiertegen te beschermen.

De volgende tips helpen bij het voorkomen van rode billetjes:

  • Verschoon de luier van uw baby zo snel mogelijk wanneer de luier nat of vuil is. Als richtlijn zult u ontdekken dat een pasgeboren baby ongeveer twaalf keer per dag een schone luier nodig heeft en oudere kinderen tenminste 6-8 keer per dag
  • Maak het gebied rond de geslachtsdelen na ontlasting goed schoon en laat de billetjes aan de lucht drogen
  • Smeer de baby in met Dermocrem bij het verschonen van luiers als bescherming tegen irriterende stoffen zoals urine en ontlasting
  • Laat uw baby zoveel mogelijk met blote billetjes liggen
  • Zorg ervoor dat de nieuwe luier niet te strak zit zodat er wat lucht aan de billetjes kan
  • Was de huid in de luierstreek voorzichtig met lauw water en dep voorzichtig droog
  • Als u katoenen luiers of opnieuw bruikbare luiers gebruikt, dan dient u deze met een zacht, niet-biologisch waspoeder of –middel te wasssen. De luiers altijd goed uitspoelen
  • Verschoon de luier van uw baby voordat u de baby naar bed brengt.

 

DERMOCREM PRODUCTEN BIJ HBB24

HBB24 heeft het merk Dermocrem in het assortiment. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!