BCL Spa

De filosofie van BCL be.care.love. Be, Care en Love staat voor:

30 artikel(en)

BCL Spa

De filosofie van BCL be.care.love. Be, Care en Love staat voor:

BE: Wees in het moment, ben aanwezig en betrokken.

CARE: Zorgt voor jezelf en voor anderen. Wanneer je zorgt voor anderen kan je meer liefde aan deze mensen in je omgeving geven.

LOVE: Ervaar dagelijks de liefde, in de ruimste zin van het woord en in alles wat je doet.

Om deze filosofie te ondersteunen worden in de producten enkel de beste ingrediënten gebruikt. De ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd op hun voordelen en hun effecten op lichaam, geest en ziel. BCL Spa producten zijn de eerste spa producten met gecertificeerde biologische ingrediënten. Door natuurlijke ingrediënten en kruidenextracten te gebruiken hebben de producten een extreem krachtig effect. Natuurlijk ingrediénten zijn veilig, gezond en worden makkelijk door de huid opgenomen. 

BCL SPA Organic

BCL SPA be.care.love streeft er naar om mensen meer bewust te maken van een spa ervaring. In deze drukke tijden vergeten we soms onszelf. Met de spa ervaring krijg je nieuwe energie via de vijf zintuigen: Proef, ruik, hoor, zie en voel. 

BCL SPA - Be, Care, Love PRODUCTEN BIJ HBB24

HBB24 heeft een uitgebreid assortiment BCL Spa - Be, Care, Love producten. Of u nu op zoek bent naar een badzout, peeling of masker, u vindt het bij ons. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!