Ahava

Ahava, Hebreeuws voor liefde, werd opgericht uit fascinatie voor de Dode Zee. De Dode Zee bevat een hoge concentratie hydraterende mineralen en het water is gevuld met een uniek alg dat werkt tegen tekenen van veroudering.

115 artikel(en)

Ahava

Ahava, Hebreeuws voor liefde, werd opgericht uit fascinatie voor de Dode Zee. De Dode Zee bevat een hoge concentratie hydraterende mineralen en het water is gevuld met een uniek alg dat werkt tegen tekenen van veroudering.

Ziva Gilad was medewerker in een spa en kwam op het idee om de modder van de Dode Zee te verkopen, naar aanleiding van de vele vrouwelijke toeristen die de modder zelf in containertjes mee naar huis namen. In 1988 werd Ahava officieel opgericht, het verkocht toen flessen met body scrub aan toeristen en genereerde in het eerste jaar al een miljoen dollar aan omzet. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot dé ‘Dead Sea mineral beauty expert’. 

De kracht in alle producten van Ahava is het exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huidbalans verbeterd en rimpels reduceert. Voor een diep gehydrateerde, stralende en gezonde huid.

AHAVA PRODUCTEN BIJ HBB24

Dead Sea Salt - Het Dode Zee zout is rijk aan gezonde mineralen en werkt diep in op de huid. De verkwikkende mineraalzouten kalmeren  en ontspannen vermoeide spieren. Het (De) huid wordt tevens verjongt door ruwe huiddelen zichtbaar gladder en zachter te maken. 

Dead Sea Water - Dode Zee water helpt om de huid gezond, soepel en gehydrateerd te houden. Het water bevat namelijk een groot aantal huidvriendelijke mineralen die ervoor zorgen dat u direct na het aanbrengen al resultaat ziet. 

Mineral Botanic - Heerlijke bverzorgende douchegels en bodylotions van Ahava. Deze reinigingslijn is verrijkt met Dode Zee mineralen om de huid te hydrateren, versoepelen en gezond te houden. De douchegels en bodylotions hebben een fluweelzachte textuur en een heerlijke geur. De kruidenextracten stimuleren de zintuigen en verwennen de huid na het douchen.

Mineral Radiance – Een rijke formule met exclusieve, geavanceerde Dode Zee mineralen om de huid energie te geven en te beschermen tegen stedelijke invloeden. Uw huid is direct opgeladen en ziet er stralend uit.

Time to Clear - De Time to Clear is een reinigende en zuiverende gezichtsverzorgingslijn van Ahava. De producten zijn geschikt voor alle leeftijden.

Time to Hydrate - De Time to Hydrate gezichtsverzorgingslijn van Ahava is een collectie van essentiële producten voor een goed gehydrateerde huid gedurende de hele dag. De producten zijn geschikt voor de huid tussen de 20-30 jaar. 

Time to Revitalize - De Time to Revitalize gezichtsverzorgingslijn van Ahava is een baanbrekend, anti-aging regime voor de huid vanaf 40 jaar. Een unieke combinatie van exclusieve, natuurlijke anti verouderende ingrediënten afkomstig uit de Dode Zee en de Himalaya, reduceren diepe rimpels en verstevigen de huid. 

Time to Treat - Time to Treat is een speciale gezichtsverzorgingslijn en biedt direct resultaat bij bepaalde huidcondities zoals roodheid, irritatie, jeuk of uitslag. Deze lijn is geschikt voor de huid van alle leeftijden.

Time to Smooth - De Time to Smooth gezichtsverzorgingslijn van Ahava is geschikt voor de huid vanaf 30 jaar. Intense hydraterende formules met Dode Zee mineralen reduceren de eerste tekenen van veroudering en de huidtextuur wordt verbeterd.

Beauty before Age – De producten van Beauty Before Age zijn speciaal geformuleerd voor de huid in een leeftijd van boven de 50. Ga diepe rimpels, plekjes en oneffenheden tegen. De eerste resultaten van zijn al in 2 weken zichtbaar!

Time to Energize Men - De productlijn Time to Energize van Ahava sluit perfect aan bij de behoeften van de man. De speciaal geselecteerde ingrediënten hebben een voedende, hydraterende, beschermde en revitaliserende kracht. De Time to Energize producten dragen bij aan een energieke, frisse mannenhuid en zijn gemakkelijk in gebruik. 

WIST JE DAT?

  • Ahava investeert in onderzoek om de werking van alle producten te testen en te bewijzen?
  • Het bedrijf gevestigd is in Lod, tussen de Dode Zee en de Middellandse Zee?
  • Ahava het enige cosmeticabedrijf is dat toestemming heeft van de Israëlische overheid om rauwe materialen uit de Dode Zee te winnen?


AHAVA PRODUCTEN BIJ HBB24
HBB24 heeft een uitgebreid assortiment Ahava en andere huidverzorgingsproducten voor diverse huidtypen. Bestel je op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!