Art nr. 3508240004767

Lierac Corps Body-Slim Ventre & Taille Concentré Multi-Actions Crème Rondingen van de Buikzone 100ml

  • Dermocosmetische verzorging
  • Innovatief, vrouwelijk en effectief
  • Ingrediënten van planten

Lierac Corps Body-Slim Ventre & Taille Concentré Multi-Actions Crème Rondingen van de Buikzone 100ml

Art nr.3508240004767

Lierac Corps Body-Slim Ventre & Taille Concentré Multi-Actions Anti-Rondeurs Abdominales - Stomach & Waist Multi-Action Concentrate Abdominal Curves.

Multifunctioneel concentraat tegen rondingen van d ebuikzone. Zorgt voor een platte buik, een fijnere taille en een stevigere en strakkere huid. Deze frisse gel-crème speciaal gericht op het buikvet voor een platte buik effect en een verfijnde en stevigere huid. Het bevat een extract van Bruine Algen (1%) voor gerichte actie op buikvet en Haver Polysacchariden voor de onmiddellijk aanpak van huidverslapping. Na slecht 14 dagen zijn de resultaten zichtbaar.

Gebruik: 's Morgens en/of 's avonds toepassen met cirkelvormige massagebewegingen.

Merkinformatie

Als pionier van de actieve Phytocosmetica combineert LIERAC sinds 1975 de meest effectieve ingrediënten van de planten met de meest recente wetenschappelijke bevindingen om unieke producten te ontwikkelen die vrouwen helpen elke dag mooi te zijn en om zo te blijven. LIERAC spreekt “de taal van de huid” en weerspiegelen zo de waarden van het merk: innovatie, effectiviteit, verdraagbaarheid, vrouwelijkheid.