Art nr. 3474636664085

L'Oréal Steampod Steampod Limited Edition Obsessed Red Stoomstijltang Thuisgebruik 1Stuks

  • Geïnspireerd op de nieuwste trends
  • Styling, verzorging en kleuren
  • Producten voor salon en thuisgebruik

L'Oréal Steampod Steampod Limited Edition Obsessed Red Stoomstijltang Thuisgebruik 1Stuks

Art nr.3474636664085

L'Oréal Steampod Retail.

De limited edition Red Steampod.

Met de Steampod, de professionele stoomstyler van L'Oréal Professionnel en Rowenta Salon, kunt u uw haar in een oogwenk transformeren. Met één haal wordt uw haar gestyled maar wordt de haarvezel toch optimaal ontzien. De Steampod maakt het haar zachter en gladder dan een klassieke steiltang. Als de Steampod met haarverzorgingsproducten van l'Oreal Professionnel wordt gebruikt maakt hij het haar stijl en geeft een ideale textuur en langdurige resultaten. Geeft 3,5 g/min stoom per minuut. Hoge continue stoomaflevering voor optimale stijlresultaten, van de haarzaanzet tot de punten. Uiterst sterke geanodiseerde losse plaatstructuur voor uniforme druk op het haar, ongeacht de dikte. Dubbele technologie-platen. Nieuw: uiterst functioneel bedienigspaneel. 5 Warmtestanden van 140c tot 210c, met temperatuurgeheugen, voor diverse behoeften van het haar. Dunner, lichter en gemakkelijker in het gebruik voor gemakkelijk steil maken van het haar. LET OP! Voor de Steampod gebruik je gedemineraliseerd water, dit is NOODZAKELIJK, bij enige kalkaanslag vervalt de garantie.

Merkinformatie

L’Oréal Professionnel biedt u producten met innovatieve technologieën en collecties geïnspireerd op de nieuwste trends. Verken de verschillende mogelijkheden in de haarverzorging met Série Expert, Série Nature, Silver Sublime, Steam Pod, Mythic Oil en Homme Haircare.

L’OREAL PRODUCTEN BIJ HBB24

HBB24 heeft verschillende producten uit de L’Oréal Professionel collectie in het assortiment op het gebied van styling, verzorging en kleuren. Binnen haarverzorging heeft L’Oréal diverse lijnen zoals Série Nature, Série Expert, Mythic Oil en Homme Haircare ontwikkeld. Elke lijn heeft eigen kenmerken en eigenschappen. Zo is de Série Nature gebaseerd op milieuvriendelijke principes en het streven naar een natuurlijke haarverzorging. De Série Expert is een complete haarverzorgingslijn die bestaat uit producten om uw haar zowel thuis als in de salon een exclusieve behandeling te geven. Maar ook op het gebied van styling kunt u terecht bij het assortiment van HBB24. Zo heeft u de keuze uit Tecni.art, Infinium of Homme Styling.

L’OREAL HAIRCARE

Binnen het merk L’Oréal Professional zijn diverse productlijnen ontwikkeld met allemaal hun eigen unieke eigenschappen. Binnen de Série Expert vindt u dan ook verschillende producten voor uiteenlopende haartypen. Zo is er de Shine Blonde voor blond haar, de Curl Contour voor gekruld haar, Vitamino Color voor gekleurd haar en Intense Repair voor droog haar. Welke haartype u ook heeft, binnen deze serie vindt u een lijn die op maat gemaakt is om uw haar de maximale verzorging te geven die het ook in de salon zou krijgen. De lijnen bestaan uit diverse producten zoals shampoos, maskers, crèmes en sprays.

Bekijk alle Série Expert producten >>

L’OREAL HOMME HAIRCARE

Om te voorzien in de verzorgingsbehoeften van mannelijk haar heeft L’Oréal de serie Homme gecreëerd. Een haarverzorging die het haar reinigt en tegelijkertijd verfrist. Het gaat haaruitval tegen en verzorgt de hoofdhuid. Binnen de Homme Haircare lijn vindt u het product Cool Clear; een effectieve anti-roos shampoo. Voor dunner wordend haar is er de Fiberboost, een shampoo die het haar een vollere look geeft. Voor mannen met grijs haar is er Grey; een shampoo die de geelheid van het haar (door blootstelling aan zuurstof) aanpakt en grijs haar er weer verzorgd uit laat zien.

WIST U DAT?

  • L’Oréal Professionel diverse merken in het portfolio heeft zoals Redken en Kérastase?
  • L’Oréal Professionel onderdeel is van de L’Oréal Professional Products Division.
  • De L’Oréal Group zowel producten maakt voor de consumentenmarkt als de professionele markt met salons.
  • De L’Oréal Group ook diverse luxe merken in het assortiment heeft zoals Lancome, Viktor & Rolf Parfum en Giorgio Armani Parfum & Cosmetics?
  • L’Oréal in 1907 haarkleuring heeft uitgevonden?
  • De ontdekker van de haarkleuring een scheikundige was die voor die tijd een baanbrekend concept had ontwikkeld?