Hand & Nagel

Nagels weerspiegelen uw gezondheid. Een verzorgde hand met mooie nagels staat netjes, verzorgd en elegant. HBB24 heeft een uitgebreide collectie hand- en nagelverzorgingsproducten.

  • Snelle levering en vanaf €40,- geen verzendkosten

  • Professionele klantenservice

  • Veilig shoppen

  • Breed assortiment

  • Voor 17:00 besteld volgende dag in huis

Hand & Nagel

Nagels weerspiegelen uw gezondheid. Een verzorgde hand met mooie nagels staat netjes, verzorgd en elegant. HBB24 heeft een uitgebreide collectie hand- en nagelverzorgingsproducten.

HAND & NAGELVERZORGINGSARTIKELEN BIJ HBB24

HBB24 heeft honderden hand- en nagelverzorgingsartikelen van A-merken. Wij hebben vele voedende handcrèmes in het assortiment. Voor de nagelverzorging hebben wij tools en vijlen, nagellakremover, nagellakken, UV-lampen en speciale nagelverzorging.

HANDVERZORGING

Uw handen hebben veel te verduren. Schoonmaakartikelen, weersomstandigheden en handwerk kunnen uw handen op de lange termijn droog en gevoelig maken. Handcrèmes verzorgen en voeden de handen. Bij HBB24 vindt u verschillende lotions en handcrèmes die uw handen de voeding geeft die ze nodig hebben. Bekijk ons gehele assortiment. 

NAGELVERZORGING: TOOLS EN NAGELVIJLEN

Droomt u ook van uw eigen nagelstudio thuis? Met deze tools wordt het wel heel gemakkelijk om uw nagels in de juiste vorm te krijgen en te behouden. Wij hebben diverse tools als teenspreiders, bokkenpootjes en manicurestokjes om gewoon thuis uw nagels goed te kunnen verzorgen.
Ook hebben we een groot assortiment nagelvijlen, van klassieke vijlen tot boomerangvijlen.

NAGELVERZORGING: NAGELLAKKEN

Wat staat er eleganter dan mooi verzorgde nagels met glanzende nagellak? Wij hebben honderden nagellakken in ons assortiment in tientallen kleuren, allemaal van topmerken als CND en Sibel. Er zijn zowel gel nagellakken als gewone nagellakken. Om de nagel te versieren hebben we ook schitterende strass steentjes en speciale nagelstickers. Bekijk alle nagellak producten in ons assortiment.