Pommade

Op zoek naar een product waarmee kort haar goed gestyled kan worden zonder dat het plakkerig wordt? Probeer dan eens een van onze pommades. Pommades zijn ideaal om korter haar een strakke, glimmende wetlook te geven.

108 artikel(en)

Pommade

Op zoek naar een product waarmee kort haar goed gestyled kan worden zonder dat het plakkerig wordt? Probeer dan eens een van onze pommades. Pommades zijn ideaal om korter haar een strakke, glimmende wetlook te geven.

POMMADE VOOR HEREN

Pommade wordt bij uitstek gebruikt door mannen die een stoere, strakke wetlook willen creëren, maar het is ook ideaal om grease-achtige kapsels uit de jaren 50-60 mee te maken. Ook de trendy Mad men-look kan goed met pommade gecreëerd worden. Pommade is een zachte substantie en maakt daarmee het haar niet hard of plakkerig. Het zorgt voor een zacht, maar stevig kapsel. Het is hét stylingproduct als het haar wat rechter op moet blijven staan. Breng de pommade wel goed aan. Zie onze gebruikers instructie op deze pagina.

POMMADE VOOR DAMES

Dames met een kort kapsel kunnen hun hart ophalen met pommade. Pommade houdt het haar zacht, maar werkt fantastisch om korte kapsels te stylen. Als het haar wat meer recht op moet blijven staan of juist stoer naar achter moet vallen is een pommade hét product om te gebruiken.

Maar pommade is ook erg geschikt voor dames met langere lokken. Het houdt het haar zacht, maar accentueert wel de krullen in het haar. Heeft u last van krullend en pluizig haar? Gebruik dan een lichte pommade om het haar een beetje in toom te houden. Breng de pommade aan op de lange lokken (niet bij de haaraanzet). Let op: gebruik een lichte soort pommade zodat het haar niet te zwaar wordt.

TIPS BIJ GEBRUIK VAN POMMADE

● Pak een beetje pommade uit het potje, ongeveer ter grootte van een euromunt en wrijf het even warm tussen de handen.
● Breng het aan op en tussen het haar. Verdeel het niet alleen over de boven- en buitenkant van het haar, dan krijgt u niet het gewenste model. Breng het met een vinger aan tussen de plukken haar zodat het goed verdeeld is.
● Kam daarna de pommade goed door het haar heen.
● Het haar kan nu eventueel met de handen nog in de gewenste coupe gestyled worden.

KENMERKEN POMMADE

● Geschikt voor kort haar
● Houdt het haar zacht
● Look: wetlook, John Travolta-look, Mad men-look

ONZE PRODUCTEN WORDEN GEBRUIKT DOOR KAPPERS EN HAIRSTYLISTEN

Bent u op zoek naar een goede pommade? Bij HBB24 vindt u pommades van luxe merken zoals Kis, Osis+, BedHead, Redken, Pureology, Keune en veel meer. Onze producten worden zelfs door bekende kappers en hairstylisten gebruikt. U bent dus verzekerd van de beste kwaliteit.

VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!

Wilt u morgen uw haarverzorgingsproducten al in huis hebben? Dat kan! Bestelt u vandaag voor 17:00 uur, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.