Permanent

Bij HBB24 vindt u online diverse permanentproducten voor het haar van bekende merken als Wella, Schwarzkopf of KIS.  Ga voor een permanente look van mooie krullen of stijl haar.

77 artikel(en)

Permanent

Bij HBB24 vindt u online diverse permanentproducten voor het haar van bekende merken als Wella, Schwarzkopf of KIS.  Ga voor een permanente look van mooie krullen of stijl haar.

PERMANENTPRODUCTEN BIJ HBB24

Bij HBB24 vindt u diverse permanentproducten, voor mooie krullen of juist strak, stijl haar. HBB24 levert uitsluitend producten van topmerken zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Als u voor 17.00 uur uw producten online bestelt, heeft u ze de volgende dag al in huis!

PERMANENTE KRULLEN

Droomt u van een prachtige bos met krullen, maar heeft u eigenlijk steil haar? Met een permanent kunt u deze prachtige krullen creëren. Wilt u zelf uw permanent zetten? Roep dan de hulp in van een vriend(in) die u hierbij kan helpen. De eerste stap is het bepalen van uw haartype, zodat u een geschikte keuze kunt maken in de variatie aan producten. Het product dat u kiest is namelijk afhankelijk van de haardikte: weerbarstig, normaal of fijn en de haarconditie: natuurlijk, beschadigd, chemisch behandeld (gekleurd, geblondeerd e.d.). Nadat u een keuze heeft gemaakt uit de producten, kiest u de gewenste maat rollers en krullers. Wilt u grove krullen, ga dan voor een grote roller en rol het haar daar losjes in. Wilt u fijne krulletjes, kies van voor kleine krullers waar het haar wat strakker om gaat. Permanentvloeistof is een chemisch product, waarmee de structuur van het haar wordt aangepast. Volg dus alle gebruiksinstructies nauwkeurig op en houd u aan de voorgeschreven inwerktijden. Om de huid op het voorhoofd te beschermen kunt u hier een beetje vaseline op aanbrengen. Als alle krullers zijn ingerold en de vloeistof is aangebracht, kunt u het haar beschermen met een kapje. Eventueel legt u hier nog een warme handdoek overheen zodat uw haar nog beter de permanentvloeistof kan opnemen. Spoel na de inwerktijd de haren goed uit en verwijder de krullers, spoel hierna het haar nog eens goed  uit om de laatste restjes permanentvloeistof te verwijderen. Dep vervolgens voorzichtig het haar droog. Nu heeft het haar de tijd nodig om de vloeistof door te laten werken, dit kan zo’n 24 uur duren. Pas na 24 uur is het resultaat goed zichtbaar. Ga in tussentijd nog niet met de föhn aan de slag, maar laat het haar rustig wennen.

PERMANENTE STRAIGHTENING

Hebt u juist krullen of een slag in uw haar, maar wilt u graag een steile coupe die u normaal gesproken dagelijks met de stijltang creëert? Overweeg dan een permanente straightening. Hiermee maakt u het haar permanent steil. Als u uw eigen haar permanent steil wilt maken, roep dan de hulp in van iemand die u hierbij kan helpen. Volg ten allen tijde de gebruiksinstructies op van het door u gekozen product. Zorg voor handdoekdroog haar dat vochtig genoeg is. Verdeel het haar en breng op elke plek de permanentvloeistof aan. Omdat dit een chemische stof is, is het nodig om hierbij handschoenen te gebruiken. Breng de vloeistof goed aan op het haar door dit met de handen in te wrijven. Laat de vloeistof intrekken en spoel daarna goed uit. Afhankelijk van het product dat u kiest, kan het zijn dat er meerdere vloeistoffen worden geleverd die in stappen op het haar moeten worden aangebracht. Houd in ieder geval een stijltang bij de hand om het haar tussen de stappen door te stijlen, dit is nodig om een definitieve coupe te bepalen. Als u helemaal klaar bent met de behandeling geef het haar dan een paar dagen de tijd om de behandeling te verwerken. Draag geen elastiekje in het haar, steek het niet op en gebruik geen speldjes. Laat het haar rustig hangen zodat de door u gekozen stijl ook daadwerkelijk permanent kan worden!