Leave-in Conditioner

Bij HBB24 vindt u online leave-in conditioners van bekende merken als Joico, TIGI, Redken of Matrix. Met een leave-in conditioner kunt u uw haar extra verzorging geven.

  • Snelle levering en vanaf €40,- geen verzendkosten

  • Professionele klantenservice

  • Veilig shoppen

  • Breed assortiment

  • Voor 17:00 besteld volgende dag in huis

Leave-in Conditioner

Bij HBB24 vindt u online leave-in conditioners van bekende merken als Joico, TIGI, Redken of Matrix. Met een leave-in conditioner kunt u uw haar extra verzorging geven.

LEAVE-IN CONDITIONERS BIJ HBB24

Bij HBB24 vindt u diverse leave-in conditioners van merken in het luxere segment. Een conditioner verzorgt het haar optimaal en zorgt ervoor dat het haar glanst en handelbaar wordt. Een leave-in conditioner is ideaal voor haar dat regelmatig blootgesteld wordt aan schadelijke invloeden zoals föhns, stijltangen of krultangen. Maar ook zon, zee en strand kunnen het haar schade toebrengen.

Als u voor 17.00 uur uw leave-in conditioner bestelt, hebt u het de volgende dag al in huis!

WAAROM EEN LEAVE-IN CONDITIONER?

Een leave-in conditioner brengt u aan op het haar en laat u erin zitten. Op die manier is het haar de hele dag verzorgd. Ook ideaal voor die momenten dat u geen tijd hebt om tijdens het douchen het haar te behandelen met een conditioner.

HOE EEN LEAVE-IN CONDITIONER GEBRUIKEN?

Een leave-in conditioner kunt u gebruiken op zowel nat als droog haar. Ze kunnen de traditionele conditioner vervangen of een aanvulling daarop zijn. Als u het haar gewassen hebt met een shampoo, breng de conditioner dan na afloop aan op handdoekdroog haar. Breng het liever niet tijdens het douchen aan, de kans is dan te groot dat de leave-in conditioner per ongeluk wordt weggespoeld.

Net als bij shampoos en gewone conditioner geldt ook hier: gebruik niet te veel. Nadat u het op het haar hebt aangebracht kunt u verder gaan met uw gebruikelijke manier van stylen.