Haar ontkleuren

Do blondes have more fun? Dat kunt u zelf uitmaken! Met de ontkleuringsproducten van HBB24 kunt u snel en gemakkelijk uw haar ontkleuren, highlights aanbrengen, blonderen of simpelweg een lichtere tint nemen.

52 artikel(en)

Haar ontkleuren

Do blondes have more fun? Dat kunt u zelf uitmaken! Met de ontkleuringsproducten van HBB24 kunt u snel en gemakkelijk uw haar ontkleuren, highlights aanbrengen, blonderen of simpelweg een lichtere tint nemen.

Ook als u uw haar wilt verven is het vaak noodzakelijk om uw haar eerst te behandelen met een ontkleuringsmiddel. Zo heeft de verf een beter effect en kunt u vertrouwen op een lang houdende, diepe, intense kleur.

BLONDERINGS- EN ONTKLEURINGSPRODUCTEN BIJ HBB24

Het haar doen oplichten of compleet bleken kan een desastreus effect hebben. Haar kan afbreken, splijten of zelfs uitvallen. Blonderen is namelijk een behandeling die het haar eerst ‘openmaakt’. Daarna dringt een bleekmiddel de haarschacht in om al het pigment te verwijderen. Dit proces maakt uw haar poreuzer en kan de eerder genoemde problemen veroorzaken.

Gelukkig zijn de blonderingsproducten van HBB24 alleen van topmerken. Ontwikkeld door experts die jarenlange ervaring hebben met het ontkleuren van haar. Deze producten dringen diep door tot in de kern van het haar, maar zijn voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing. Gebruik voor de beste verzorging na de behandeling een goed haarmasker, zoals een van onze haarmaskers voor beschadigd haar. Om uw gebleekte haar een minder gele gloed te geven, raden wij het gebruik van zilvershampoo aan.

WATERSTOFPEROXIDE

Het werkbare ingrediënt in een ontkleuringsmiddel is waterstofperoxide. Waterstofperoxide werd in 1818 ontdekt door Louis Jacques Thénard. Sindsdien wordt het voor veel verschillende zaken gebruikt. Aan de hand van het percentage waterstofperoxide in een bleekmiddel weet u hoe effectief uw ontkleuring is. De samenstelling kan variëren van 3% tot soms wel 12%. Let op: vaak is 6% ruim voldoende.

OOK GEBRUIKT DOOR KAPPERS EN HAIRSTYLISTEN

Bent u op zoek naar een goede ontkleuring die ook gebruikt wordt door professionele kappers en hairstylisten? Bij HBB24 kunt u terecht voor exclusieve ontkleuringen in het luxe segment. Zo verkopen wij online ontkleuringsproducten en haarverven van veel bekende merken, waaronder: L’Oréal, Schwarzkopf, KIS en Wella.

VOOR 17:00 UUR BESTELD, MORGEN AL IN HUIS!

Vaak bent u voordeliger uit als u de producten online bestelt. Zo ook bij ons. Daarnaast hanteren wij voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Snel en gemakkelijk dus.