Mannen

Mannen zullen het niet snel toegeven, maar ook zij verven steeds meer hun haar. De haarverf geeft vaak een dekking voor de grijze haren. De kleuring zorgt voor een natuurlijk resultaat met een dekking tot wel 50% van wit en grijs haar.

11 artikel(en)

Mannen

Mannen zullen het niet snel toegeven, maar ook zij verven steeds meer hun haar. De haarverf geeft vaak een dekking voor de grijze haren. De kleuring zorgt voor een natuurlijk resultaat met een dekking tot wel 50% van wit en grijs haar.

Mannen besteden steeds meer aandacht aan hun uiterlijk. Het smeren van een gezichtscrème vinden we niet meer raar. De aandacht die zij besteden aan hun baard of snor, daar kijken we ook niet meer van op. Daarom past het verven van het haar hier goed bij. Het resultaat van de man moet zo dicht mogelijk bij de natuurlijke haarkleur liggen. Het mag niet opvallen en moet er natuurlijk uitzien.

VERSCHIL IN HAARVERF VOOR VROUWEN EN MANNEN

Waar vrouwen willen opvallen met hun haarkleur, willen mannen juist vasthouden aan hun eigen kleur. Wel willen de mannen er graag wat jonger uit blijven zien. Bij een vrouw mag het verzorgen van het haar wat tijd in beslag nemen, de man is het liefs zo vlug mogelijk klaar. De producten voor het verven van het haar van de man sluiten hierbij aan. Zo is de inwerktijd van L’Oréal Professional Homme Cover 5’ maar 5 minuten!

Mannen verven hun haar voornamelijk om het grijze haar te verbergen. Hierbij is het belangrijk om een kleur te kiezen die zo dicht mogelijk bij de eigen haarkleur ligt. Koele tinten zorgen ervoor dat het haar er ‘natuurlijk’ blijft uitzien. Wanneer er gekozen wordt voor warme tinten als rood ziet het haar er al snel geverfd uit!

Waar vrouwen al hun grijze haren willen laten verdwijnen is het bij de man soms onderdeel van het kapsel. Door wat grijs haar terug te laten komen resulteert dit in een mooi, gemêleerde kleur. Tevens zorgt een spoeling niet voor een 100% dekking van de grijze haren. Het voordeel hiervan is dat het er vanzelf uit gewassen wordt en de man geen uitgroei heeft.

ONZE PRODUCTEN WORDEN GEBRUIKT DOOR KAPPERS EN HAIRSTYLISTEN

Bent u op zoek naar een goede haarverf voor mannen? Bij HBB24 hebben we een uitgebreid assortiment haarverf van hoge kwaliteit. Onze producten worden ook door professionele kappers en hairstylisten gebruikt, u bent dus verzekerd van de beste kwaliteit.

VOOR 17:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS!

Wilt u morgen uw haarverzorgingsproducten al in huis hebben? Dat kan! Bestelt u vandaag voor 17:00 uur, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.