Haarverf

Het zal u wellicht verbazen, maar mensen verven en kleuren hun haren al eeuwenlang. In een boek uit 1661 werden al diverse methoden genoemd om het haar te kleuren in zwart, goudblond, groen, rood, geel en wit.

110 artikel(en)

Haarverf

Het zal u wellicht verbazen, maar mensen verven en kleuren hun haren al eeuwenlang. In een boek uit 1661 werden al diverse methoden genoemd om het haar te kleuren in zwart, goudblond, groen, rood, geel en wit.

Uit historische bronnen blijkt dat de Romeinen al meer dan honderd recepten hadden om met natuurlijke ingrediënten de haarkleur aan te passen. Deze producten konden de haarkleur echter alleen donkerder maken, niet lichter.

In 1907 vond de oprichter van L'Oréal, de Franse apotheker Eugène Schueller, de eerste synthetische haarverf uit. In 1947 lanceerde het Duitse Schwarzkopf het eerste haarverfproduct voor thuisgebruik.

HAARVERF PRODUCTEN BIJ HBB24

Wilt u uw natuurlijke haarkleur verfrissen, grijze haren verdoezelen of een compleet andere haarkleur kiezen? Dan hoeft u niet naar een kapper te gaan. Met de haarverf producten van HBB24 bestelt u gemakkelijk en snel online alles wat u nodig heeft. Van professionele haarverf van topmerken als L'Oréal Professionnel, Goldwell, Indola, Keune en Wella, maar ook bijproducten als kwasten, handschoenen en mengkommen. Zo kunt u ook thuis binnen een paar uur uw look compleet veranderen.

U vindt bij onze mousses, behandeling voor uw uitgroei en blondering en ontkleuringsmiddelen.

Gekleurd haar heeft baat bij een speciale haarverzorging. Gebruik daarom de juiste conditioner en shampoo voor gekleurd haar.

WIST U DAT?

Henna een van de meest bekende haarverfproducten is?
● Henna ook een natuurlijk product is?
● De hennastruik al sinds circa 3500 voor Christus wordt gekweekt?
● Er streng wordt toegezien op de productie van haarverf?
● Dit komt omdat decennia geleden kwalijke ingrediënten in haarkleuringen werden gevonden?
● De haarkleuringen van HBB24 echt alleen van hoogwaardige kwaliteit zijn?

ONZE PRODUCTEN WORDEN GEBRUIKT DOOR KAPPERS EN HAIRSTYLISTEN

Bent u op zoek naar een goede haarverf? Bij HBB24 hebben we een uitgebreid assortiment haarverf van hoge kwaliteit. Onze producten worden ook door professionele kappers en hairstylisten gebruikt, u bent dus verzekerd van de beste kwaliteit.

VOOR 17:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS!

Wilt u morgen uw haarverzorgingsproducten al in huis hebben? Dat kan! Bestelt u vandaag voor 17:00 uur, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.