Haarextensions

Haarextensions van Lisap maken het mogelijk om eindeloos te variëren met je haarkleur. De extensions kunnen na het verwijderen uit het haar eenvoudig worden hergebruikt en zijn onzichtbaar. Kies uit een van de vele kleuren en onderga een kleurmetamorfose!

34 artikel(en)

Haarextensions

Haarextensions van Lisap maken het mogelijk om eindeloos te variëren met je haarkleur. De extensions kunnen na het verwijderen uit het haar eenvoudig worden hergebruikt en zijn onzichtbaar. Kies uit een van de vele kleuren en onderga een kleurmetamorfose!

Op HBB24 vindt u haarextensions van het merk Lisap. De haarextensions van Lisap zijn van hoogwaardige kwaliteit en mengen zich perfect met het eigen haar om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te krijgen.

CLIP-ON EXTENSIONS

HBB24 heeft haarextensions in diverse kleuren van blond en bruin tot blauw en paars. Met de extensions kunnen volume, lengte en meches, kleuringen in het haar, gecreëerd worden, maar kunt u het haar ook extra kleur geven. Een clip-on extension kan zowel op als onder het haar geplaatst worden en zijn volledig onzichtbaar.

Iedere vrouw met haar van welke lengte dan ook wil de kans om hebben om extra kleur, volume en lengte toe te voegen aan het haar. Met het gebruik van een extension kan dit heel eenvoudig en snel. Een extension kan de volume in het haar laten toenemen met wel 60%. Diverse nuances kunnen gecreëerd worden met extensions zoals, contrasten, strepen en shatush, verlichtingen van het haar. Diverse kleuren, tonen kunnen voor de perfecte mix tussen het eigen haar en de extension zorgen.

PLAATSEN VAN HAAREXTENSION

Hat plaatsen van een haarextension met het gebruik van een clip-on begint met het verdelen van het haar in secties. Door met een puntkam het haar in secties te verdelen kan de haarextension zo dicht mogelijk tegen de hoofdhuid worden geplaatst. De haarextension wordt bevestig met 3 clips, open deze clips. Plaats de haarextension op de gewenste plaats in het haar en sluit de clips, die bovenaan de extension bevestigd zijn, door er met de vingers hard op te drukken. Zorg ervoor dat je de juiste hoeveelheid haar onder de clip hebt voordat je deze sluit. Dit garandeert een optimale greep van de clip.

De extensions kunnen gestyld worden met de gewone stylingtools zoals een föhn of steiltang.

ONZE PRODUCTEN WORDEN GEBRUIKT DOOR KAPPERS EN HAIRSTYLISTEN

Bent u op zoek naar goede haarextensions? Bij HBB24 vindt u haarextensions van luxe merk Lisap. Onze producten worden zelfs door bekende kappers en hairstylisten gebruikt. U bent dus verzekerd van de beste kwaliteit.

VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!

Wilt u morgen uw kappersbenodigheden al in huis hebben? Dat kan! Bestelt u vandaag voor 17:00 uur, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.