Föhnborstel

Een föhnborstel is de ideale hulp bij het stylen van je haar. Volume, krullen of slag in het haar zelfs het haar steilen is mogelijk met de föhnborstel.

13 artikel(en)

Föhnborstel

Een föhnborstel is de ideale hulp bij het stylen van je haar. Volume, krullen of slag in het haar zelfs het haar steilen is mogelijk met de föhnborstel.

WAT IS EEN FÖHNBORSTEL?

Een föhnborstel is een haarborstel waarmee je door elektrische warme lucht krullen en volume in het haar kunt creëren. Ook kan het haar in een paar minuten gesteild worden. Een föhnborstel is geschikt voor half lang tot lang haar.

De föhnborstel is te gebruiken om het haar te krullen, meer volume te creëren of het te stijlen. Dit alles kan met één hand. Door het haar rond de föhnborstel te draaien krijg je krullen in het haar. Wanneer de föhnborstel aan de haaraanzet wordt geplaatst kan er meer volume gecreëerd worden. Door de borstel van de haar aanzet naar de punten te laten glijden wordt het haar stijl gemaakt.

Let op, door het gebruik van een föhnborstel en andere warmte producten kan het haar beschadigd worden. Ga haarbreuk veroorzaakt door de hitte van de stylingproducten tegen met een thermal protection. Bij HBB24 vindt u thermal protection haarstylingproducten van luxueuze merken als Biosilk, Wella, CHI, Moroccanoil en meer. Deze producten geven het haar de optimale bescherming en houden het gezond en glad.

ONZE PRODUCTEN WORDEN GEBRUIKT DOOR KAPPERS EN HAIRSTYLISTEN

Bent u op zoek naar goede föhnborstels? Bij HBB24 vindt u kammen van luxe merken zoals Babyliss en Tondeo. Onze producten worden zelfs door bekende kappers en hairstylisten gebruikt. U bent dus verzekerd van de beste kwaliteit.

VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!

Wilt u morgen uw kappersbenodigheden al in huis hebben? Dat kan! Bestelt u vandaag voor 17:00 uur, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.