Föhn

HBB24 heeft een groot assortiment professionele haarföhns van de merken Parlux, Babyliss en Tondeo. Onze föhns worden ook gebruikt door professionele kappers en hairstylisten.

105 artikel(en)

Föhn

HBB24 heeft een groot assortiment professionele haarföhns van de merken Parlux, Babyliss en Tondeo. Onze föhns worden ook gebruikt door professionele kappers en hairstylisten.

PARLUX FÖHNS

In ons assortiment föhns vindt u een groot aandeel föhns van het Italiaanse merk Parlux. Dit merk wordt ook gebruikt door kappers en professionele hairstylisten. De föhns beschikken over een groter vermogen, waardoor het haar sneller droog is, zijn van hoge kwaliteit en staan bekend om de goede prestaties.

TIPS VOOR HET FÖHNEN

Een goede föhn is onmisbaar als u een gestyled kapsel wilt creëren. Bij het gebruik van een stylingtool die zoveel warmte afgeeft als een föhn of steiltang is het wel nodig het haar extra te beschermen. De hitte van zo’n apparaat kan het haar beschadigen en dat gaat ten koste van een mooie, glanzende coupe.
● Maak het haar eerst handdoek droog
● Laat het even aan de lucht drogen
● Behandel het haar met een hittebestendig product om beschadiging zoveel mogelijk tegen te gaan
● Föhn het haar helemaal droog
● Breng het haar daarna in het gewenste model met behulp van uw standaard haarstylingsproducten

EEN MOOIE COUPE MET EEN FÖHN

Zoals gezegd is een föhn het middel bij uitstek om uw haar te drogen en te stylen. De eenvoudigste manier is om ondersteboven te hangen en het haar te föhnen en daarna af te stylen met haarspray, poeder of andere stylingsproducten.

Wilt u net een meer bijzondere coupe? Dan is het goed om wat extra tijd erin te stoppen. Gebruik de juiste tools (borstel, stylingsproducten en eventueel een ronde borstel voor een mooie slag in het haar). Deze methode kost net wat meer tijd, maar het resultaat mag er zijn!

VOOR 17:00 UUR BESTELD, MORGEN AL IN HUIS!

U hoeft bij HBB24 niet lang te wachten tot u uw aankoop in huis heeft. Als u voor 17:00 uur uw bestelling doet, heeft u uw nieuwe, professionele haarföhn al de volgende dag in huis.