Borstels

Haarborstels zijn er in vele soorten en maten. Bij HBB24 vindt u professionele haarborstels die het haar ontklitten, stylen en verzorgen. Zo hebben wij diverse soorten borstels in het assortiment zoals de Tangle Teezer, Keramische borstels, Ionische borstels en thermal borstels.

300 artikel(en)

Borstels

Haarborstels zijn er in vele soorten en maten. Bij HBB24 vindt u professionele haarborstels die het haar ontklitten, stylen en verzorgen. Zo hebben wij diverse soorten borstels in het assortiment zoals de Tangle Teezer, Keramische borstels, Ionische borstels en thermal borstels.

SOORTEN BORSTELS

Ionic borstels

Dit type borstels werkt (zoals de naam al suggereert) op basis van ionen en staat er om bekend dat het anti-statisch werkt. Dit type borstel laat miljoenen actieve ionen vrij die pluizig en statisch haar aanpakken. De werking kan dan ook een beetje vergeleken worden met een conditioner. Vaak wordt het haar ook gladder en zachter van dit type borstel. De natuurlijke vochtdeeltjes die altijd in de lucht aanwezig zijn worden door deze borstel aangetrokken tot het haar, waardoor het haar een betere vochtbalans krijgt. In het assortiment van HBB24 vindt u ionische borstels van Olivia Garden. Sommige borstels van dit merk zijn zowel ionisch als keramisch.

Keramische (ceramic) borstels

Ceramic borstels zijn gemaakt van keramiek en worden dus warm tijdens het borstelen met de föhn. Hierdoor vallen ze in de categorie ‘thermal’ borstels. Doordat ze warm worden is het haar veel sneller droog, maar ook wordt de warmte goed verdeeld door het haar. Haar dat geborsteld is met een keramische borstel is daarna eenvoudig in model te brengen. Het haar is namelijk vaak direct klitvrij en voelt zacht aan. Gebruik dit type borstel in combinatie met de föhn en borstel het haar vanaf de haaraanzet. Hoe groter de borstel, hoe gladder en steiler het haar. Hoe kleiner de borstel, hoe meer krullen en slag het haar zal krijgen. In het assortiment van HBB24 vindt u keramische borstels van Oliva Garden en Moroccanoil.

Tangle teezers/ detangler brushes

De Tangle teezer is een detangler borstel en bijzonder geschikt om het haar te ontklitten. Deze borstels hebben vaak een bijzondere vorm en zijn van kunststof. Ook de ‘haartjes’ die het haar kammen zijn van kunststof. Met een detangler is het mogelijk om haast pijnloos het haar te ontklitten. Dit type borstel is met name geschikt voor stug/ weerbarstig of dikker haar. In het assortiment van HBB24 vindt u de originele Tangle Teezer.

Naast de hierboven genoemde borstels vindt u in ons assortiment borstels ook Bristle & Nylon borstels van Mason Pearson en Thermal borstels van Olivia Garden. De Bristle & Nylon borstels van Mason Pearson zijn een unieke combinatie van klassiek zwijnenhaar en moderne nylon haren. Dit type borstel is bij uitstek geschikt voor normaal tot dik haar.

VOOR 17:00 UUR BESTELD, MORGEN AL IN HUIS!

U hoeft bij HBB24 niet lang te wachten tot u uw aankoop in huis heeft. Als u voor 17:00 uur uw bestelling doet, heeft u uw nieuwe haarborstels al de volgende dag in huis.