Art nr. 2721074

Global Medics Arti-Forte+ Tabletten Gewrichten 120Tabletten

  • Wetenschappelijk onderzocht
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Vernieuwende producten

Global Medics Arti-Forte+ Tabletten Gewrichten 120Tabletten

Art nr.2721074

Arti-Forte+ Hyaluronzuur Tabletten. Arti-Forte+ is een voedingssupplement met een uiterst uitgebalanceerde samenstelling van natuurlijke stoffen dewelke het gewrichtskraakbeen ondersteunt. Arti-Fort+ houdt de gewrichten soepel en zorgt voor een optimale gewrichtssmering. Gebruik: 4 tabletten per dag innemen (2 's morgens en 2 's avonds). De tabletten worden best ingenomen met een glas water tijdens de maaltijd.

Merkinformatie

Global Medics brengt voedingssupplementen op de markt naar wetenschappelijk onderzoek. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Elk product moet aan twee voorwaarden voldoen alvorens het op de markt gebracht wordt:

  • ten eerste moest elk ontwikkeld product totaal vernieuwend zijn en duidelijk krachtiger dan het overige marktaanbod, en
  • ten tweede moest ieder product de gezondheid verbeteren en bijgevolg volledig veilig en conform de wet zijn.

Arti-Forte

Arti-Forte is een voedingssupplement met een zeer uitgebalanceerde samenstelling van natuurlijke stoffen die het gewrichtskraakbeen ondersteunen. Arti-Forte houdt de gewrichten soepel en zorgt voor een optimale gewrichtssmering.

Arti-Forte+

Arti-Forte+ is een voedingssupplement met een zeer uitgebalanceerde samenstelling van natuurlijke stoffen die het gewrichtskraakbeen ondersteunen. Arti-Forte+ houdt de gewrichten soepel en zorgt voor een optimale gewrichtssmering. Dankzij de toevoeging van hyaluronzuur is Arti-Forte+ nog krachtiger dan de klassieke Arti-Forte®.