Art nr. 887167022416

Estee Lauder Face Make-up Perfecting Loose Powder Losse Poeder Light Medium 10gr

  • 60 jaar een begrip in de schoonheidsindustrie
  • Luxueuze producten
  • Om de natuurlijke schoonheid te behouden

Estee Lauder Face Make-up Perfecting Loose Powder Losse Poeder Light Medium 10gr

Art nr.887167022416

Estée Lauder Foundation Perfecting Loose Powder.

De Perfecting Loose Powder is een ultralicht, los poeder die de make up perfect afwerkt en tegelijkertijd de huidskleur verfijnt. Het poeder voelt zacht aan en vervaagt oneffenheden in een handomdraai. De huid ziet er gelijk egaler uit, de poriën worden minder zichtbaar en de huid glimt niet. De poeder is olie-en parabenen vrij en getest door dermatologen. Kleur: Light/Medium.

Gebruik: Voor een natuurlijke look, breng alleen de poeder aan. Voor een zorgvuldig afgewerkte look, breng de poeder over de foundation aan.

Merkinformatie

![]({{media url=)Elke vrouw kan mooi zijn volgens Estée Lauder. In 1946 begon ze haar bedrijf met 4 producten en in meer dan 60 jaar heeft haar visie het gezicht van de schoondheidsindustrie veranderd. Om een klant te kunnen adivseren moet je deze aanraken volgens Estée. Dan pas kun je klanten adviseren, het is the power of touch.

Estée Lauder wordt al jaren vertegenwoordigd door supermodellen als: Karen Graham, Willow Bay, Paulina Porizkova, Liya Kebede en momenteel Elizabeth Hurley, Carolyn Murphy, Hillary Rhoda en Gwyneth Paltrow. Zij potretteren toegankelijk schoonheid en bieden inspiratie.

De verpakkingen van de producten van Estée Lauder zijn blauw. Volgens Estée staat dit mooi in de meeste badkamers en slaapkamers.

The most beautiful face in the world? It's yours. -Estée Lauder

ESTEE LAUDER PRODUCTEN BIJ HBB24

HBB24 heeft een uitgebreid assortiment Estee Lauder producten. Of u nu op zoek bent naar een luxe badolie of een eau de parfum, u vindt het bij ons. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!