Art nr. 882381055110

Darphin Face Care Eye Care Eye Sorbet Mask Masker Lijntjes/Rimpels 15ml

  • Afkomstig uit Parijs
  • Volledig aangepaste routine
  • Met de fijnste aromatische essentiële oliën

Darphin Face Care Eye Care Eye Sorbet Mask Masker Lijntjes/Rimpels 15ml

Art nr.882381055110

Darphin Face Care Eye Care Eye Sorbet Mask. Voor iedereen die het oogcontour wil ontspannen en verzachten. Overtollig vocht wordt afgevoerd en fijne lijntjes en rimpeltjes worden opgevuld. Het oogcontour wordt zacht, glad en stralend. Gebruik: Breng een dun laagje aan rondom de ogen. Laat dit 5 tot 15 minuten zitten. Veeg het teveel af met tissues of een wattenschijfje. Naar behoefte 2 tot 3 maal per week.

Merkinformatie

Darphin biedt serums die de huid in evenwicht brengen, ontgiften, roodheid tegengaan en herstellen. De producten zijn vervaardigd met de fijnste aromatische essentiële oliën die direct smelten op de huid. De uit Parijs afkomstige producten zijn ontstaan uit een passie voor perfectie. De producten krijgen de meest persoonlijke aandacht en dat is ook hoe de huid verzorgt moet worden.

Darphin is zoveel meer dan een verzorging, het is een kunst. Ieder product wordt onder dermatologisch toezicht aan strenge klinische testen onderworpen om hun doeltreffendheid aan te tonen. Zo krijgt ieder huidtype een volledig aangepaste routine die de huid terug doet heropleven en in balans brengt.

DARPHIN PRODUCTEN BIJ HBB24

HBB24 heeft een uitgebreid assortiment Darphin producten. Of u nu op zoek bent naar een lichaams- of gezichtsverzorgingsproduct, u vindt het bij ons. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!