Betalen

Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft met betrekking tot veilig en vertrouwd betalen van uw bestelling. U vindt hier onder andere een overzicht met beschrijving van alle beschikbare betaalmethoden en extra informatie over het beveiligingssysteem dat uw gegevens beschermt gedurende de betaling van uw bestelling. 

Veilig betalen

Mucho Cosmetics B.V. zorgt ervoor dat uw gegevens veilig worden verstuurd door het gebruik van Secure Socket Layers (SSL) op het Ogone betalingssysteem op de website. SSL is een geavanceerd beveiligingssysteem voor internet, om uw gegevens te beschermen. Om de veiligheid van het bestelproces te garanderen, worden alle gegevens - inclusief naam, adres en uw bank- of creditcardgegevens - gecodeerd verstuurd via een beveiligde server. Zodoende zijn alle bank-, creditcard- en adresgegevens beveiligd in het bestelsysteem.

U herkent de beveiliging door het slotje dat (vaak) rechts onderin de browser verschijnt.

Betaalmethoden

Mucho Cosmetics B.V. biedt betalingsgemak door gebruik te maken van diverse betalingsmethoden. Zowel nationaal als internationaal kunt u uw bestelling plaatsen en uw betaling voldoen. De aangeboden methoden zijn:

iDEAL - Direct en vertrouwd betalen via het inlogscherm van uw bank voor Nederlandse markt
VISA - Direct en vertrouwd op krediet betalen d.m.v. uw creditcard gegevens
Mastercard - Direct en vertrouwd op krediet betalen d.m.v. uw creditcard gegevens
Bancontact - Direct en vertrouwd betalen vanuit België

         

Internationaal

Uiteraard kunt u ook vanuit het buitenland uw betaling doen, zowel VISA als Mastercard worden ondersteund voor buitenlandse betalingen. Mocht u vragen hebben over verzending naar het buitenland of betaling vanuit het buitenland, dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van HBB24.com.

BTW

Indien uw vaste verblijfplaats in een land buiten de EU is en u voert goederen uit, kunt u de aan ons betaalde BTW terugvragen. U zendt uw verzoek hiertoe naar HBB24.com met als verplichte bijlagen de door de douane afgestempelde originele factuur én een kopie van uw legitimatiebewijs, als bewijs dat u buiten de EU woont. Voor de extra administratieve werkzaamheden wordt er bij een BTW-terugbetaling €15,- administratiekosten in rekening gebracht.

Bankgegevens

IBAN: NL92RABO0157339092
t.n.v. Mucho Cosmetics B.V.
BIC: RABONL2U
BTW-nummer Nederland: NL850815253B01
BTW-nummer België: BE0533819209
KvK inschrijvingsnummer: 53263979